Hvem er vi?

.

Hvem er vi?

Cartools.dk er en del af STENHØJ GRUPPEN, som har været i autobranchen i mere end 100 år - så man kan roligt sige, at vi ved hvad vi taler om! Vi har adgang til et væld af viden, erfaring, produktkendskab og ikke mindst – de gode rabatter!


Vi er en stor organisation, hvor du kan være sikker på, at der er styr på tingene såsom f.eks. garanti, ombytning, regler og regulativer på området.

.

.. En del af STENHØJ

Cartools er en del af STENHØJ gruppen, men arbejder som en selvstændig forretning. Derfor vil det også være de samme folk, du mailer, chatter med, eller ringer til i Cartools regi. Det sikrer at der bliver taget hånd om sagen fra start til slut,

og at du altid vil kunne forvente den samme gode service. Læs mere om hvordan du kontakter os her.

.
Besøg os 

Markedet for værkstedsudstyr kan være en smule broget. Hvordan skiller man dårlige kina-produkter fra de mange gode løsninger der findes på markedet? 

Vi finder de gode og stærke produkter frem, og sørger for at du får dem til en fornuftig pris! Vi sælger kun værkstedsudstyr vi kan stå inde for. Alle vores produkter er CE-godkendte til både privat og erhverv og opfylder alle krav fra arbejdstilsynet og maskindirektivet. 

Hos Cartools er vi vilde med at få besøg, uanset om det er for at drikke en kop kaffe, tage en uforpligtende snak om vores maskiner, i forbindelse med finansiering eller afhentning af det bestilte.

Vi arbejder hårdt på at få et showroom, så vi kan fremvise alle vores DUNLOP maskiner, indtil da vil vi sporadisk have enkelte maskiner opstillet, som du naturligvis er velkommen til at komme og se.