KOMPRESSOR

Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden
  1. KSTools slagnøglesæt
    Tilbud 995,00 kr 1.243,75 kr Regular Price 4.760,90 kr
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden

Køb din kompressor online hos Cartools

Arbejder du på et værksted? Måske er du en passioneret gør-det-selv mand, som ofte har gang i de helt store projekter i hjemmet? Så kan du garanteret nikke genkendende til, at dit arbejde bliver en hel del nemmere, og langt mere effektivt, hvis du råder over en kompressor. Her på siden finder du således vores store udvalg af kompressorer fra Stenhøj. Stenhøj producerede deres første kompressor i år 1930 og derfor har vi viden og erfaring til at vejlede dig i købet af din næste kompressor fra Stenhøj. Vores sortiment af kompressorer består af Stenhøjs grå serie af stempelkompressorer lige fra 1,8KW/20L, som passer perfekt til det lille værksted, og op til hele 5,5KW/180L, der er gode til værkstedet eller produktionen med et større trykluftsbehov. Med en kompressor har du altid lufttryk lige ved hånden, og det er ligegyldigt, hvor du befinder dig. En kompressor fra Stenhøj er yderst uundværlig, uanset om du er en seriøs handyman eller en professionel håndværker. Find din nye kompressor her på siden, vi garanterer, at vi har en kompressor, der opfylder netop dine behov.

Kompressorer til ethvert behov

Inden du investerer i en kompressor fra Stenhøj, bør du gøre dig nogle overvejelser omkring formålet med købet. Først og fremmest bør du overveje, hvilket arbejde du skal have udført, samt hvilket værktøj din kompressor skal kunne trække. Der er desuden yderst vigtigt at undersøge, hvor stort luftforbruget i værktøjet er, så du kan være sikker på, at kompressoren kan levere det lufttryk og den luftmængde, som du har brug for.

På hver kompressor er det angivet, hvor stort et maksimumstryk kompressoren kan levere. Tjek derfor trykbehovet for de forskellige stykker lufttryksværktøj, du skal bruge på én gang, og læg dem sammen – tag i øvrigt også hensyn til, hvor længe hvert enkelt stykke værktøj skal bruges af gangen. Jo mere lufttryk, der brug for, jo større effekt skal kompressoren have.

Ligegyldigt hvilken kompressor, du er kommet frem til, at du skal have, så har vi den med garanti her hos Cartools. Her kan du både få en kompressor i lille og stor, du kan få en yderst smart stempelkompressor og naturligvis meget mere. Vores store udvalg byder på lidt af hvert, og du finder altså lige, hvad du skal bruge, her hos os.

Lufttryk til ethvert formål

Når talen falder på ordene trykluft og kompressor, tænker de fleste sikkert på et autoværksted, eller i alt fald noget med biler. Men du kan faktisk få rigtig meget værktøj til kompressorer, som er så godt som uundværlig, hvis ud skal bygge eller reparere bygninger. Eksempelvis bliver opsætning af træ- eller listelofter til en leg, hvis du har en sømpistol – og det gælder også, hvis du er helt alene om opgaven. Du skal blot sætte hvert enkelt bræt op, og sætte det fast med et par velplacerede søm fra sømpistolen. Med en sømpistol og lidt lufttryk fra en kompressor bliver det hele altså bare lidt nemmere! Du kan naturligvis stadig bruge en kompressor i værkstedet, hvor du eksempelvis kan bruge den til at pumpe dæk op med.

Faktisk spiller en kompressor en yderst central rolle i autoværkstedet. Den kan nemlig bruge til meget mere, end til blot at pumpe dæk op med. Har du brug for at løsne eller spænde boltene, der holder dækket, så kan det også klares med din kompressor. Med en god skraldenøgle til din kompressor og evt. en god rustløsner, kan du nemlig få løsnet selv de mest genstridige bolte. Du kan desuden også få vinkelslibere, boremaskiner og malerudstyr til din kompressor, samt meget mere naturligvis.

Ligegyldigt, hvad du står og mangler den til, så kan du få en oliesmurt kompressor her hos os. Har du endda behov for at flytte rundt på din kompressor, så kan du også få en yderst mobil kompressor. Vi har nemlig en kompressor, der er opbygget i en sækkevogns-model, som netop gør den særdeles flytbar – desuden undgår du med denne kompressor, at olien skulle løbe ud under transporten.

er hos Cartools har vi altså alt indenfor kompressorer. Så køb din kompressor her hos os, og få en billig kompressor, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Vi står naturligvis også altid klar med et godt kompressor tilbud. Så skynd dig at gå på opdagelse blandt vores store udvalg af kompressorer – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Service og levering

Her hos Cartools ved vi, hvad vi snakker om, og du kan derfor altid få god og kompetent vejledning. Vi bestræber os desuden på god service og hurtig levering, og har du derfor nogle spørgsmål til vores store udvalg af kompressorer, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at kontakte os på 76 82 12 22, eller du kan skrive en mail til os på [email protected] – vi glæder os til at høre fra dig!