Billig fragt i hele landet

Vi afsender alle lagervarer i løbet af 2 hverdage fra bestilling af lagervarer.

Alle bestillinger på op til 30 kg. vil som udgangspunkt blive afsendt med GLS. GLS leverer varer fra dag til dag, så du kan derfor forvente at have din bestiling i løbet af 2-3 hverdage når du bestiller lagervarer på Cartools.dk. Fra kun 49,- kr!

Bestiller du værkstedsmaskiner over 30 kilo, eller skrøbelige varer, vil de som udgangspunkt blive afsendt med vores kurerpartner K. Hansen. Her har vi mulighed for at sende lifte, kompressorer og andre værkstedsmaskiner rundt omkring i Danmark til yderst attraktive priser. Leveringstiden er som udgangspunkt den samme med K. Hansen, som med GLS. Dog skal du være opmærksom på, at hvis dine varer skal bestilles med truckaflæsning, vil leveringstiden alene være 3 hverdage. Vi har valgt at holde den samme lave leveringspris på vores varer uanset hvor du er fra i landet.

Ved større bestillinger anbefaler vi, at du skriver et notat ved bestillingen i forhold til leveringen - f.eks. hvor fragtmanden må stille varen hvis du ikke er hjemme, eller hvilket nummer de må ringe på, når de nærmer sig med din pakke.

Køber du levering med montage sender vi først varen, og kommer efterfølgende og monterer maskinen. Læs mere om montage her.

Råvare- og transport tillæg 5,8%

Vi oplever i øjeblikket store prisstigninger på en lang række af vores varer. Dels kommer det sig af øgede råvarepriser på især stål- som udgør en stor del af mange af vores produkter. Dels kommer det sig af øgede fragtomkostninger på verdensmarkedet - og især varer fra Kina er steget meget i pris over de seneste 12 måneder.

Vi tror på at tingene normaliserer sig igen

Vi kunne derfor vælge at hæve priserne på alle vores produkter for at imødekomme de øgede omkostninger - men vi tror på at tingene normaliserer sig igen - og i stedet for at hæve priserne har vi indført et fleksible pristillæg som i juni måned ligger på 5,8%.

Tillægget er et alternativ til at hæve alle vores priser - og det giver os mulighed for at justere satsen fra måned til måned så det afspejler verdenssituationen/vores omkostninger.

Når verdensmarkedet stabiliserer sig igen fjernes pristillægget naturligvis igen.


Pris 49,- 59,- 79,- 89,- 395,- 595,- 995,- 1.995,- 3.395,- 3.995,- 5.695,-
Forsendelse 0-1KG 1-10KG 11-20KG 21-30KG 31-50KG 51-100KG 101-350KG 351-1000KG 1001-1400KG 1401-2000KG 2001+ KG

*Priser eksl. moms 
*Levering af 2- og 4-søjlede lifte koster et truckaflæsningstillæg på 1.100,- såfremt i ikke har en truck til aflæsning på stedet. 
*Ved bestilling til Færøerne eller Grønland vil du blive opkrævet et fragttillæg. Vi kontakter dig efter ordren er aflagt og oplyser fragtprisen for de bestilte varer. Du er også velkommen til at skrive til os på forhånd for at få et tilbud på levering til Færøerne eller Grønland.

Afhentning

Du er naturligvis også velkommen til at afhente din bestilling. Typisk vil du kunne afhente varen samme dag, ved bestilling før kl. 12.00. Hvis du ønsker at afhente samme dag som du bestiller, anbefaler vi at i retter henvendelse herom inden bestilling. 

Du kan afhente din vare hos:

Stenhøj DK A/S
Barrit Langgade 188
7150 Barrit
att. Cartools.dk