Vi handler med privat og erhverv


Vi handler med privat og erhverv

Hos Cartools byder vi dig hjerteligt velkommen, og tilbyder naturligvis samme gode service og vejledning uanset om du handler som privatperson eller som en virksomhed. 
Har du et spørgsmål til et af vores mange produkter, kan du kontakte os over chatten, på mail eller telefon.

For en god ordens skyld vil vi gøre dig opmærksom på den forskel der kan være ved, at handle som hhv. privat kunde og erhvervskunde.


Privat

Som privatkunde er du sikret 2 års reklamationsret jf. den danske købelov. Derudover vil du få 14 dages fortrydelsesret på alt det købte.


Erhverv

Som erhvervskunde får du 1 års reklamation på det købte jf. den danske købelov. Derudover bortfalder din fortrydelsesret.


Finansiering

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun finansiering til erhverv (erhvervsleasing) i samarbejde med Ikano Bank. Du kan læse mere om finansiering her.

Vi arbejder på en løsning, så vores privatkunder også får mulighed for at finansiere deres køb.


Vær opmærksom på

Køber du en lift i privat regi men påtænker at bruge den i erhvervsmæssig sammenhæng, vil det være en vurderingssag om hvorvidt du er berettiget til 2 års reklamation.


Udstyr der duer!

Markedet for værkstedsudstyr kan være en smule broget. Hvordan skiller man dårlige kina-produkter fra de mange gode løsninger der findes på markedet?

Vi finder de gode og stærke produkter frem, og sørger for at du får dem til en fornuftig pris! 
Vi sælger kun værkstedsudstyr vi kan stå inde for. Alle vores produkter er CE-godkendte til både privat og erhverv og opfylder alle krav fra arbejdstilsynet og maskindirektivet. 

Vi sørger samtidig også for, at du har nem adgang til reservedele, service, montage, reparationer og rådgivning.


Stil et spørgsmål