Værkstedspresser

Værkstedspresser
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden

Køb værkstedspresser online hos Cartools

Her på siden finder du vores flotte udvalg af værkstedspressere. Vi har her hos Cartools værkstedspressere til ethvert behov, og vi garanterer derfor, at vi har lige præcis den værkstedspresser, som du går og leder efter. Vi har en værkstedspresser, der kan klare op til 12 tons, og så har vi en værkstedspresser, der kan klare op til 20 tons, og vi har altså værkstedspressere til både store og små opgaver. Vores værkstedspressere sikrer dig desuden en god arbejdsposition, og dermed også et godt arbejdsmiljø, og er det altså en værkstedpresse, du står og mangler, så er du altså landet det helt rigtige sted. Så skynd dig at gå på opdagelse her på siden, og find din nye værkstedspresser fra Stenhøj.

Få værkstedspresse til ethvert behov

Er du på udkig efter din nye værkstedspresse, så har vi her hos Cartools et fint udvalg af de smarte maskiner. Se eksempelvis vores praktiske og lille værkstedspresse, der kan klare op til 12 tons. Denne fritstående værkstedspresse er ideel til at arbejde på maskinlagerdele, tandhjul, eller f.eks. dorne. Den laves i et flot sort finish, som er overfladebehandlet mod fedt, olie og snavs. Denne justerbare værkstedspresse kan også bruges som et værktøj til at rette reservedele ud med. Hydraulikcylinderen kan yde et stærkt pres, som er enkelt at overvåge med det indbyggede manometer, og som er let at betjene via. det ekstra lange håndtag, der sikrer en nem betjening af maskinen. Du kan her hos os naturligvis også få en værkstedspresser, der kan klare lidt flere tons. Se blandt andet vores værkstedspresser, der kan klare helt op til 20 tons – den kan med garanti klare alle dine store opgaver! En værkstedspresse letter arbejdsgangen på værkstedet, og der er altså mange gode grunde til at anskaffe sig en værkstedspresser.

Værkstedspresser der sikrer et godt arbejdsmiljø

Uanset hvilken type værkstedspresser, der bedst muligt tilgodeser dine specifikke behov, så får du hos Cartools en funktionel, driftssikker og brugervenlig maskine i et flot og robust design. De forskellige typer og modeller har alle hver deres fordele og kernekompetencer. Den optimale værkstedspresser for dig afhænger naturligvis af den tiltænkte brug såvel som dine personlige præferencer. Med god rådgivning fra vores erfarne eksperter er vi sikre på, at vi i fællesskab kan finde den helt rette værkstedspresser til lige netop dig.

Uanset om du ønsker at bruge din værkstedspresse til at bøje eller presse metal, fjerne gear, eller noget helt tredje, så har vi med garanti den perfekte værkstedspresse til dig. Vores værkstedspressere er perfekte til brug i autoværksteder, eller i andre maskintekniske drifter. Alle vores værkstedspressere tilbyder dig desuden et behageligt arbejdsområde, og du har med garanti altid en behagelig arbejdsposition, når du bruger en værkstedspresse fra os.

Vi garanterer altså, at du finder præcis det, du leder efter her hos os. Her hos Cartools står vi naturligvis også altid klar med et godt værkstedspresse tilbud, så du har mulighed for at få en billig værkstedspresse, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så skynd dig endelig at gå på opdagelse blandt vores flotte udvalg af værkstedspressere – vi lover dig, at du ikke bliver skuffet.

AC Hydraulic

Cartools kan som noget nyt tilbyde et meget skarpt prissat udvalg af værkstedsudstyr fra AC Hydraulic. Alt produceres her i Danmark på bestilling, og som noget helt unikt kan vi nu tilbyde valgfri farve af din værkstedsmaskine fra AC Hydraulic. Vælg blot farven når du bestiller og på under 2 uger vil du modtage din egen, personliggjorde værkstedsmaskine fra AC Hydraulic.


Service og levering

Vi er her hos Cartools en del af Stenhøj Gruppen, som har været i autobranchen i mere end 100 år, og man kan altså roligt sige, at vi ved hvad vi taler om! Vi har adgang til et væld af viden, erfaring, produktkendskab - og ikke mindst de gode rabatter! Vi bestræber os desuden på god service og hurtig levering, og vi ønsker kun vores kunder det bedste. Har du derfor nogle spørgsmål til vores store udvalg af værkstedspressere, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at kontakte os på 76 82 12 22, eller du kan skrive en mail til os på [email protected] – vi glæder os til at høre fra dig!