Værkstedsmøbler- og opbevaring

Værkstedsmøbler- og opbevaring
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden

Værkstedsborde til ethvert behov

Et værkstedsbord er en nødvendighed for lagre, værksteder samt andre miljøer, hvor der bliver udført manuelt arbejde. Du undrer dig måske over hvorfor, men det skyldes altså, at et værkstedsbord kan tåle, at der hyppigt bliver brugt tungt udstyr samt andre maskiner, hvilken kan vise sig, at være en yderst værdifuld investering. Her hos Cartools tilbyder vi kun værkstedsborde, der er yderst holdbare og egnede til de mere krævende arbejdsmiljøer. Derudover tilbyder vi værkstedsborde med hjul og skuffer, så du har nemt ved at opbevare alt dit værktøj. Du finder vores store udvalg af værkstedsborde her på siden, og vi garanterer, at vi har netop det værkstedsbord, der falder lige i din smag. Så skynd dig at gå på opdagelse i vores store udvalg af værkstedborde her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!


Fralægningsvogn med 3 skuffer

Præcis ligesom vores andre værkstedsborde, så er vores værkstedsbord med 3 skuffer også perfekt til opbevaring af værktøj i din garage eller i dit værksted. Dette værkstedsbord vejer 45 kg og er ligeledes udstyret med de yderst smarte Heavy Duty hjul. Bordet har 3 aluminiumsskuffer i fuld længde – dog i 2 forskellige størrelser. I toppen er den desuden udstyret med et låg, der holder sig selv oppe ved hjælp af to stempler. Du har mulighed for at låse låget udefra. Sidst, men ikke mindst, er dette værkstedsbord nederst udstyret med en stor bakke, som har en frihøjde på ca. 35 cm.


Stort udvalg af værkstedsborde hos Cartools

Her hos Cartools tilbyder således et stort udvalg af værkstedsborde, og vi garanterer, at vi har det helt perfekte værkstedsbord til dig. Vores borde opfylder mange forskellige behov, og der er derfor garanti for, at der er noget til enhver smag. Køb dit nye værkstedsbord her hos os, og giv dig selv mulighed for at få et billigt værkstedsbord med hjem – og helt uden at gå på kompromis med kvaliteten! Vi har nemlig ofte vores smarte værkstedsborde på tilbud, så gælder blot om at holde øje med siden her, samt at slå til på det rigtige tidspunkt. Udforsk derfor vores fine værkstedsborde her på siden, og udvid dit værksted med det perfekte værkstedsbord.


Andre møbler til værkstedet

Af øvrige møbler finder du værkstedsstole som med sine hjul gør det nemt at komme rundt på værkstedet. En værkstedsstol er praktisk idet du kan opbevare værktøj- og skruer i bakken ved hjulene.


Fantastisk service og hurtig levering

Vi er her hos Cartools en del af Stenhøj Gruppen, som har været i autobranchen i mere end 100 år, og man kan altså roligt sige, at vi ved hvad vi taler om! Vi har adgang til et væld af viden, erfaring, produktkendskab - og ikke mindst de gode rabatter! Vi bestræber os desuden på god service og hurtig levering, og vi ønsker kun vores kunder det bedste. Har du derfor nogle spørgsmål til vores store udvalg af værkstedsborde, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at kontakte os på 76 82 12 22, eller du kan skrive en mail til os på [email protected] – vi glæder os til at høre fra dig!