Løfteredskaber

Løfteredskaber
Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 39

Side
pr. side
Faldende orden
  1. Gearkasseløfter 0.5T
    Tilbud 699,00 kr 873,75 kr Regular Price 1.498,75 kr
  2. Værkstedskran 1T
    Tilbud 799,00 kr 998,75 kr Regular Price 1.498,75 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 39

Side
pr. side
Faldende orden

Løfteredskaber

I kategorien løfteredskaber, finder du et bredt udvalg af praktisk værktøj til dit værksted, som gør dagen lidt nemmere.


Gearkasseløfter

En gearkasseløfter er et praktisk redskab på værkstedet, bestående af et stempel på fire hjul med en konsol/adapter monteret for enden, som gør mange opgaver på værkstedet let som en leg. Udover at løfte gearkasser som navnet antyder, kan en gearkasseløfter nemlig også bruges til mange andre løfteopgaver, som f.eks. montering af fjedre, brændstoftank, udstødning og meget andet.

Du finder gearkasseløftere- og forskellige tilbehør hos Cartools, i mange forskellige kvaliteter og prislejer. Fra vores egen populære serie af prisbillige værkstedsmaskiner- til det velkendte danskproducerede mærke AC Hydraulic, som har et stort udvalg af forskellige gearkasseløftere og adaptere.


Værkstedsdonkraft

En værkstedsdonkraft er uundværlig til f.eks. hjulskifte, bremser og lignende. Du finder et bredt udvalg af praktiske, lavprofil gearkasseløftere hos Cartools med alt lige fra 1,3- til 3 tons - så uanset behovet, har vi værksteds donkraften til dig.


Værkstedskran

En værkstedskran kan bruges til at flytte tunge emner rundt på værkstedet, til vanskelige installationer, montager- og demontager af tunge ting som f.eks. en motor, pladedele osv. Hos Cartools finder du vores egen prisbillige gearkasseløfter- samt danskproducerede kraner fra AC Hydraulic i meget høj kvalitet.


Øvrige løfteredskaber

Du kan blandt andet finde hydraulisk rangeringshjælp for nem flytning af personvogne. Derudover har vi et udvalg af hjulløftere og motorstand til værkstedet.


AC Hydraulic

Cartools kan som noget nyt tilbyde et meget skarpt prissat udvalg af værkstedsudstyr fra AC Hydraulic. Alt produceres her i Danmark på bestilling, og som noget helt unikt kan vi nu tilbyde valgfri farve af din værkstedsmaskine fra AC Hydraulic. Vælg blot farven når du bestiller og på under 2 uger vil du modtage din egen, personliggjorde værkstedsmaskine fra AC Hydraulic.