DIVERSE

DIVERSE
Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 100

Side
pr. side
Faldende orden
  1. Værkstedskran 1T
    Tilbud 799,00 kr 998,75 kr Regular Price 1.498,75 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 100

Side
pr. side
Faldende orden

Diverse katagorien

I vores diverse kategori finder du alt andet grej til værkstedet, du måske ikke kan leve uden?

Hos Cartools kan du altid finde maskiner- og værktøj til dit værksted, som er skarpt prissat og i forskellige kvaliteter- så du selv kan vælge hvad der passer bedst til dit behov.


Hydrauliske maskiner/værktøj

Hos Cartools.dk finder du et stort udvalg af hydraulisk værktøj, som f.eks. værkstedspressere, gearkasseløftere, kraner og donkrafte. Vi har hydraulisk værktøj af flere kvaliteter, fra vores egen prisbevidste serie, af værkstedsmaskiner, til danskproducerede maskiner af høj kvalitet fra AC Hydraulic.


Elektrisk værktøj

Hos Cartools kan du blandt andet finde lygteapparater fra Italienske Top Auto og sporingsapparater fra Dunlop til værkstedet. Derudover kan du også finde et udvalg af boremaskiner mm.


Indretning til værkstedet

Vi arbejder på hele tiden, at udvidde vores sortiment, og på nuværende tidspunkt finder du både store- og små værkstedsvogne, fralægningsvogne, værkstedsstole samt liggestole af forskellige slags.


Tilbehør

Aldrig gå ned på tilbehør! Hos Cartools finder du et bredt udvalg af tilbehør til dine værkstedsmaskiner, uanset om du kigger på gearkasseløftere, pressere, kraner, donkrafte eller andet. Er der noget bestemt tilbehør, som du mangler, er du meget velkommen til at kontakte os.


En hjuludmåling foretages hurtigt og nemt på en 4-søjle lift med drejeplader. Vores populære Dunlop AGO45L er en hjuludmåler der er meget enkel i sine funktioner og giver en hurtig og akkurat sporing af for- og baghjulets to vinkler helt uden brug af elektronik. Kalibrering af maskinen er meget simpel og kan gøres på under et minut. Selve hjuludmålingen kan foretages på et par minutter.