Spar penge på bundles!

Spar penge på bundles!

Spar penge på bundles!

Hos Cartools har vi lyttet til vores kunder, og sammensat 9 forskellige bundles der samler de mest gængse forbrugsvarer og håndværktøj, i kategorierne: Dækskifte, afbalancering, dækreparation.

Læs mere om vores 9 forskellige bundles her, og find det helt rigtige bundle, der dækker dit behov og spar samtidig op til 40% på dit køb. 


Dækskifte bundle

Vores dækskifte bundles indeholder forbrugsvarer og håndværktøj til bearbejdning af dæk i forbindelse med på- og afmontering på fælg. Derudover medfølger der også en række forskellige ventiler med til alle vores pakker.


Lille: Vores lille dækskiftepakke består af en smart "dækfedt spray" så du hurtigt og nemt kan påføre fedtet, uden besvær. En pensel medfølger, til fordeling af solutionen, samt et sortiment af i alt 150 stk. ventiler til personvogn. 

Læs mere om vores lille dækskifte pakke her. 

Mellem: Vi har skiftet dækfedt-spray ud med 3 KG monteringspasta som gør vores mellem er oplagt hvis der jævnligt arbejdes med dækskifte. Derudover medfølger der også en række håndværktøj, der gør det endnu nemmere at arbejde med dæk, som f.eks. et dækjern og en ventiltrækker.

Læs mere om vores mellem dækskifte pakke her.

Stor: Vores store dækskifte pakke indeholder alt det samme, som du finder i vores mellem pakke. Derudover medfølger der bla. et kvalitets ventil-monteringsjern fra Ahcon, en trykmåler samt endnu flere ventiler. 

Læs mere om vores store dækskifte pakke her.


Dæk reparations bundle

Vores dækreparations bundle indeholder de mest gængse redskaber og forbrugsmaterialer til bearbejdning af dæk i forbindelse med en lapning. 


Lille: Vores lille dæk reparationspakke indeholder værktøj til bearbejdning af dæk med en skade på ca. 4.5 mm. Derudover medfølger en pakke uni-seals til 4.5 mm der gør det hurtigt og nemt at foretage en lapning.

Læs mere om vores lille dæk reparations pakke her.

Mellem: Vores mellem dæk reparationspakke indeholder værktøj til bearbejdning af dæk med en skade på mellem 4.5-6 mm. Derudover medfølger en række solutioner, som f.eks. dækrens, der gør det nemmere at arbejde med dækket. 

Læs mere om vores mellem dæk reparations pakke her.

Stor: Vores store dæk reparationspakke indeholder værktøj til bearbejdning af dæk med en slade på mellem 3-6 mm. Det hele kommer i en lækker værktøjskasse fra Stanley.

Læs mere om vores store dæk reparations pakke her.


Afbalancerings bundle

Vores afbalanceringsbundles består af forbrugsmaterialer og håndværktøj der bruges i forbindelse med montering og afmontering af slåklodser og klæbevægte.


Lille: Vores lille afbalanceringspakke består af i alt 24 KG vægte, fordelt over slåvægte på hhv. 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 & 40g samt klæbevægte på 5g. 

Læs mere om vores lille afbalancerings bundle her.

Mellem: Vores mellem afbalanceringspakke indeholder det samme som den lille afbalancerings pakke. Derudover medfølger der håndværktøj til på- og afmontering af både klæbevægte og slåklodser.

Læs mere om vores mellem afbalancerings pakke her.

Stor: Vores store afbalanceringspakke indeholder det samme som vores mellem afbalanceringspakke. Dog fordobler vi antallet af vægte, så du får hele 48 KG vægte til at afbalancere med. 

Læs mere om vores store afbalanceringspakke her.


Hvis du har nogen spørgsmål til vores bundles, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller chat. Læs mere om dine kontaktmuligheder her.