Sommerkampagne på 2-søjle

Sommerkampagne på 2-søjle

Sommerkampagne

Hos Cartools.dk har vi skruet priserne helt i bund på vores mest populære 2-søjlet lifte - Dunlop DL240/3 og Dunlop DL240B/3. 

De to maskiner er sammenlignelige på mange punkter, og adskiller sig ved at den ene model er uden bundramme og den anden er med. 

 

Autolifte

Du finder et bredt udvalg af autolifte i vores værkstedspakkebygger. Alle vores maskiner egner sig til professionelt brug og netop sikkerhed og driftsstabilitet er noget vi vægter højt, hvorfor alle vores maskiner er CE godkendte. Valget af din nye autolift handler i høj grad af, hvilket arbejde der skal udføres, og hvor meget plads du har i værkstedet/garagen. Vi har mange års erfaring i at vejlede kunder i valg af rette autolift, så hvis du har nogen spørgsmål til vores autolifte, eller ønsker vejledning, så tøv ikke med at tage fat i os, på mail, telefon - eller livechat her på siden.

 

2-søjle autolifte

En 2-søjlet autolift er førstevalget for langt de fleste, da fordelene i høj grad opvejer ulemperne. En 2-søjle autolift udmærker sig ved, at være billig, og kræve meget lidt plads i forhold til en sakselift eller en 4-søjle. Derfor vil en 2-søjle autolift passe ind i de flestes garager og værksteder. 

En 2-søjlet autolift kan samtidig ramme løftepunkterne på stortset alle biler, uanset længde og bredde, hvilket gør den meget alsidig. Med en 2-søjle lift har man samtidig meget nem tilgang til bilen, hele vejen rundt om liften, da det kun er de 4 løftearme, der blokerer tilgang til bilen. På den måde, er det nemt at arbejde med både dæk, undervogn, skjolde mm. på én og samme lift. Ønsker du endnu nemmere tilgang under bilen, kan du med fordel tilkøbe vores konsol-forhøjer kit der passer til alle vores 2-søjlede modeller. Læs mere om kittet lige her.

2-søjlede autolifte fås både i modeller med og uden bundramme. Som oftest er en model med bundramme mere stabil og hurtigere og nemmere at opsætte. Samtidig har modeller med bundramme også en lav højde, hvilket gør, at de kan passe ind i de fleste garager og værksteder. Modeller uden bundramme, har den fordel, at sænkede biler har nemmere ved at komme på, da der ingen bundramme er. Tilgengæld er liften også meget højere, og det stiller nogle krav til loftshøjden.