Rigtige mænd har en autolift

Rigtige mænd har en autolift

Derfor bør du have en autolift i garagen

Enhver mand med respekt for sig selv ejer eller drømmer om at eje en lift til bilen. Og det er der flere grunde til. Den største er selvfølgelig praleværdien i at have en sådan stående ude i garagen, så man altid har mulighed for at tage et lidt nærmere kig på sit køretøj og få det op i en højde, hvor det ser lidt federe ud.


Derudover er en billift praktisk i forbindelse med klargøring, service og reparation af alle biler og andre køretøjer. Uanset hvilken lift, der anvendes, vil undervognen blive synlig, og det giver bedre mulighed for at få gjort et grundigt stykke arbejde. Det kan dog være svært at komme til de steder, hvor der er køreramper på en 4 søjlet lift.

.

Når du ikke kun leger med de små køretøjer

Har du lagt mærke til de lifte, der bruges i synshaller, dækcentre og større værksteder, eller har du altid for travlt med at få en kop af den gratis kaffe?

.

Hvis du har haft tid til at kaste et blik på det udstyr, der bruges, har du sikkert stiftet bekendtskab med en 4 søjlet autolift. En sådan anvendes først og fremmest til hjuludmåling og i synshallerne og på de større værksteder, fordi den er nem at have med at gøre. Bilerne køres op på liften uden behov for forarbejde med fx indstilling af løftearme. Derudover er en 4 søjlet lift stabil. Med en søjle i hvert hjørne er liften godt understøttet, hvorfor den også egner sig til de større køretøjer som tungere varevogne.

.

Køreramperne er desuden praktiske, idet de både kan bruges som aflægningsbord for dit værktøj, de dele du bruger og alt det andet skrammel, du bevæger dig rundt med. På den måde skal du ikke belaste kroppen ved at bukke dig eller rende en masse frem og tilbage.

.

Alle 4-søjlede lifte fra Cartools er naturligvis CE-godkendte.

.

Tag et kig på...

Den 4 søjlede lift, DL445WA, er det indlysende valg til det semi-professionelle værksted eller bilentusiasten med store ambitioner.

.

Den har en løftekapacitet på 4,5 tons, en max løftehøjde på 1.800 mm, en konstruktion med solide bukkede søjler, 5 meter brugbar længde på kørebaner og 2.850 mm bredde mellem søjlerne.

DL445WA leveres med 1.060 mm lange opkørselsramper, udsparing til drejeplader foran og slipplader på kuglelejer bagerst. Og så er den udstyret med frontstop på kørebaner, justerbar afstand mellem kørebaner og ramper, der bliver til bagstop.

.

Familie-containeren skal også være i orden

En 2 søjlet autolift bruges typisk på mindre værksteder og i private garager, fordi den fylder mindre. Bærearmene kan klappes ind, og så er den mulig at flytte, så gulvpladsen kan spares, når der ikke skal pilles ved bil.

.

Den er desuden let at montere, hvorfor du trygt kan lade naboen låne liften, og så kan den håndtere samme vægtklasser som en 4 søjlet lift.

.

Løftearmene skal indstilles til det enkelte køretøj, da de er placeret på vangerne i hver ende af bilen. En fordel er dog, at liften løfter alle fire hjul op fra underlaget med det samme, og du får derfor en bedre adgang til hele undervognen på bilen.

.

Alle 2-søjlede lifte fra Cartools er naturligvis CE-godkendte.

.

Tag et kig på...

Den 2 søjlede lift, DL240/3, er en utrolig stabil lift, der kan bruges på det semi-professionelle værksted såvel som hjemme i garagen til de krævende reparationer eller renoveringer.

.

Den har en løftekapacitet på 4 tons, en max løftehøjde på 1.955 mm, todelte arme i bag, der er 845–1.300 mm og tredelte arme foran på 600–1.100 mm. Liften er designet med 2.760 mm mellem søjlerne, og den er udstyret med en solid H-bundramme, wire synkronisering af løftearmene, sikkerhedsbøjler på løftearmene og elektromekaniske låse, der betjenes fra pulten ved et tryk på en knap.

.

Liften leveres inklusive plastbeskyttere til slæderne.

.

Små behov men store drømme

Er det kun sjældent, du overkommer praleværdien og rent faktisk bruger en autolift, skal du kun løfte mindre biler eller motorcykler, eller skal liften udelukkende bruges i forbindelse med klargøring af biler, kan en auto sakselift være den mest praktiske løsning. Den er lige så nem at køre en bil op på som en 4 søjlet lift, og så giver den de samme fordele som en 2 søjlet lift bl.a. i forhold til frithængende dæk og en fuld synlig undervogn.

.

En sakselift til bil kan desuden køres helt væk, hvorfor den er let at håndtere og praktisk, når gulvpladsen skal bruges til andre ting.

.

Alle sakselifte fra Cartools kommer med en Master/Slave cylinderopbygning, der sørger for sikkerhed uden brug af trykluft eller langsomme elektromekaniske låse. Og de er naturligvis CE-godkendte.

.

Tag et kig på...

Sakseliften, DSL35, er perfekt til såvel privatpersonen som det semi-professionelle værksted, der ønsker en alsidig lift.

.

Det er en elektrohydraulisk 3,5 tons løfter, der kan løfte op i en højde på 1.910 mm. Den er udstyret med ramper, der kan låses og bære fuld last, hvilket giver platforme på hele 2.105 mm i længden. Når liften er kørt helt ned, fylder den kun 105 mm over gulvet.

.

Sakseløfteren er med Master/Slave system i løftemekanismen. Det betyder, at både udluftningen af det hydrauliske system og synkroniseringen af platformene er en leg. Systemet eliminerer desuden behovet for trykluft og elektroniske låsemekanismer.

.

Liften leveres med en komplet pakke til afdækning af hydraulikslanger fra styrepult til lift samt 4 solide gummiløfteklodser til brug under bilens løftepunkter.

.

Har du brug for mere overtalelse?

Vil du gerne vide mere om de mange fordele, du får med en autolift, eller er du stadig i tvivl om, hvilken type lift du skal vælge at investere i? Så står vi altid klar med råd og vejledning for at sikre, at du får det helt rette udstyr.

.

Kontakt os på [email protected] eller mød os på Barrit Langgade 190, 7150 Barrit og lad os tage en snak om din situation.