Hun forstår ikke, at en kompressor kan bruges til ALT

Hun forstår ikke, at en kompressor kan bruges til ALT

Har du prøvet at fortælle hende…

Fra sprøjtemaling til lakering, som renseredskab, sømpistol eller som dækpumpe. Mulighederne er mange. En kompressor kan have mange formål og være effektiv indenfor mange områder. Så lad os lige få det helt på det rene.

En kompressor kan bruges til ALT.

Du kan fx spare en masse tid ved at vælge at sprøjtemale frem for at bruge en pensel. I mange tilfælde bliver resultatet pænere, og det er ikke nær så fysisk anstrengende, som det efter noget tid kan blive med penslen. Og har du brug for mere luft i dine dæk, hvad enten det er på cyklen, bilen eller anhængeren, så er kompressoren også glimrende til det formål. Du kan derfor sørge for, at hele familien altid kommer let og sikkert frem til skole og job på dæk, der aldrig er flade. Og så kan du naturligvis også bruge en kompressor til at blæse fx en støvsuger igennem, hvis der skulle være behov for det.
.

Og det er blot et lille udpluk af de arbejdsopgaver, du kan bruge en kompressor til. Når først du får en maskine hjem i garagen, vil du opleve det utal af formål, den kan bruges til, når du vil gøre hverdagen bare en smule mere effektiv, lettere og sjovere at komme igennem.

Men hvis du arbejder på et værksted, er en passioneret gør-det-selv-mand eller bare tit har gang i en masse projekter i hjemmet, så ved du sikkert allerede, at dit arbejde kan blive en hel del nemmere, hvis du råder over en god kompressor.

.

Den helt rigtige kompressor

Der findes forskellige kompressorer på markedet, og derfor er det vigtigt, at du finder frem til den maskine, der egner sig bedst til dine ønsker og behov. Du skal derfor indtænke formål, før du laver din næste investering til garagen eller hobby-værkstedet.

Og så skal du selvfølgelig også ligge nogle overvejelser i luftforbrug, spænding, motor og tank. Jo større motoren er, desto hurtigere vil tanken blive fyldt op med luft. Og jo større tanken er, desto længere tid vil du opleve, at du kan bruge din kompressor uden behov for optankning.

Til de små projekter i hjemmet eller i haven er det ofte rigeligt med en spænding på 230 V. Men hvis du tænker, at du kommer til at bruge din kompressor ofte og også til lidt større projekter, er det mere fordelagtigt med en maskine med en spænding på 400 V.

.

Tag et kig på…

OF500 er en oliefri kompressor. Det betyder, at den aldrig skal efterfyldes med olie, og at du aldrig skal bekymre dig om fx oliespild, hvis maskinen vælter under transport eller bliver flyttet meget rundt på. Derudover sikrer den naturligvis ren luft, som ikke indeholder olierester.

Maskinen er opbygget i en sækkevogns-model, hvilket gør den utrolig mobil. Derfor er den let at flytte rundt med, hvilket især er en fordel i garagen, hvor den hurtigt kan komme til at stå i vejen.

Og så er den udstyret med et manomenter og udtag på en plade i arbejdshøjde.

.

Men måske er du mere til en stempelkompressor.

.

Tag et kig på…

GS50 er en tocylindret olieindsmurt stempelkompressor bestående af 2 stk. 90 liters beholdere. Med denne beholder-opbygning er det hverken nødvendigt med en opstillingskontrol eller et årligt eftersyn.

Kompressoren er det oplagte valg til det mellemstore værksted eller til den mindre produktion, hvor der kun periodisk er behov for en eller anden form for trykluft.

.

Alle kompressorer fra Cartools er naturligvis CE-godkendte.

.

Har du brug for mere overtalelse?

Vil du gerne vide mere om de mange fordele, du får med din egen kompressor, eller er du stadig i tvivl om, hvilken type maskine du skal vælge at investere i? Så står vi altid klar med råd og vejledning for at sikre, at du får det helt rette udstyr.

.

Kontakt os på [email protected] eller mød os på Barrit Langgade 190, 7150 Barrit og lad os tage en snak om din situation.