Tilbehør

Tilbehør
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden

Sammensæt din helt egen værkstedspakke med 2+ maskiner og spar op til 10%

Hos Cartools får du friheden til selv at sammensætte din egen værkstedspakke og samtidig spare over 10.000,- undervejs. Uanset om du er på udkig efter en 2-søjle lift, 4-søjle lift, sakselift, dækmaskine, afbalanceringsmaskine, hjuludmåler, kompressor eller AC maskine kan du finde det i vores værkstedspakke der idag indeholder mere end 25 spændende værkstedsmaskiner.

Tryk blot "læg i kurv" på vores værkstedspakke med 2 produkter, 3 produkter eller 4+ produkter og sammensæt din egen værkstedspakke.

Autolifte

Du finder et bredt udvalg af autolifte i vores værkstedspakkebygger. Alle vores maskiner egner sig til professionelt brug og netop sikkerhed og driftsstabilitet er noget vi vægter højt, hvorfor alle vores maskiner er CE godkendte. Valget af din nye autolift handler i høj grad af, hvilket arbejde der skal udføres, og hvor meget plads du har i værkstedet/garagen. Vi har mange års erfaring i at vejlede kunder i valg af rette autolift, så hvis du har nogen spørgsmål til vores autolifte, eller ønsker vejledning, så tøv ikke med at tage fat i os, på mail, telefon - eller livechat her på siden.

 

2-søjle autolifte

En 2-søjlet autolift er førstevalget for langt de fleste, da fordelene i høj grad opvejer ulemperne. En 2-søjle autolift udmærker sig ved, at være billig, og kræve meget lidt plads i forhold til en sakselift eller en 4-søjle. Derfor vil en 2-søjle autolift passe ind i de flestes garager og værksteder. 

En 2-søjlet autolift kan samtidig ramme løftepunkterne på stortset alle biler, uanset længde og bredde, hvilket gør den meget alsidig. Med en 2-søjle lift har man samtidig meget nem tilgang til bilen, hele vejen rundt om liften, da det kun er de 4 løftearme, der blokerer tilgang til bilen. På den måde, er det nemt at arbejde med både dæk, undervogn, skjolde mm. på én og samme lift. Ønsker du endnu nemmere tilgang under bilen, kan du med fordel tilkøbe vores konsol-forhøjer kit der passer til alle vores 2-søjlede modeller. Læs mere om kittet lige her.

2-søjlede autolifte fås både i modeller med og uden bundramme. Som oftest er en model med bundramme mere stabil og hurtigere og nemmere at opsætte. Samtidig har modeller med bundramme også en lav højde, hvilket gør, at de kan passe ind i de fleste garager og værksteder. Modeller uden bundramme, har den fordel, at sænkede biler har nemmere ved at komme på, da der ingen bundramme er. Tilgengæld er liften også meget højere, og det stiller nogle krav til loftshøjden. 

 

4-søjle autolifte

En 4-søjlet autolift adskiller sig ved, at du bla. andet kan foretage 4-hjulsudmålinger direkte på liften. Samtidig kan man på de fleste 4-søjlede autolifte installere 1-2 donkrafte mellem kørebanerne, og på den måde gøre det endnu nemmere at komme til, og klare flere forskellige arbejdsopgaver. 4-søjlede autolifte giver den samme frihed som de 2-søjlede, da man nemt kan tilgå hele undervognen - dog er det også nemmere at tilgå siderne på køretøjet, hvis der f.eks. skal laves pladearbejde. Hvis du har højt til loftet, men mangler plads i garagen, er en 4-søjlet autolift også en billig løsning til opbevaring af bil nr. 2, fremfor at udvide garagen. 

En af ulemperne ved en 4-søjlet autolift kan være, at den fylder meget i værkstedet, da den med sine 4 søjler tager et stort areal både kvadratmeter og højde mæssigt. En 4-søjlet autolift er typisk lidt dyrere, end de 2-søjlede da der skal flere materialer til - og så er det svært at arbejde med dæk mv. på en 4-søjlet lift - medmindre man køber en donkraft til. Læs mere om vores Dunlop DJBA2 donkraft lige her.

Vores Dunlop DL445WA 4-søjlede autolift er udstyret med udsparinger til drejeplader foran, samt slipplader bagerst og vil derfor være et oplagt valg hvis du vil lave 4-hjulsudmålinger. Samtidig har liften opkørselsramper indbygget, der sikrer at selv de helt lave sænkede biler, kan komme op på liften uden problemer. Kørebanerne kan rykkes tættere på hinanden efter behov, så samtlige biler kan stå på liften - og donkraften kan samtidig justeres i bredde sammen med liften - så den kan sidde på uanset hvilken afstand du har på kørebanerne. Har du pladsen, vil en 4-søjlet autolift med donkraft være det oplagte valg, til at udføre stort set alle typer arbejdsopgaver. 

 

Sakselifte

En sakselift har mange fordele, og er frem for alt hurtige og nemme at betjene. Modsat en 2-søjle lift, er der ikke nogle løftearme der skal placeres, du kører blot køretøjet op på liften og løfter den. Derfor er de også oplagte til arbejde i motorrum, påfyldning af olier, væske og vedligeholdelse. 

En sakselift er samtidig det oplagte valg, hvis pladsen er trang og der er lavt til loftet, da bilen løftes fra undervognen - og ikke på hjul.  En af ulemperne ved en sakselift kan være, at den ligger for højt over jorden, og derfor kan det være svært at få de helt lave biler op på liften, medmindre at man har et sæt opkørselsramper til liften, eller vælger at grave den ned, så den er plan med gulv.

Sakselifte kan både fås som en fuldhøjde saks, eller en klargøringslift. En saks der kan løfte i fuld højde, giver også mulighed for, at man kan komme ind og arbejde under bilen. En klargøringslift bruges mest til vedligeholdelse, klargøring og pladearbejde, da den kun løfter op i ca. 1 meters højde - perfekt til klargøring. 

Vores Dunlop DSL35 sakselift kan løfte op i 1.91m højde, så der både kan arbejdes med skjolde, motor og undervogn. Derudover har den ualmindeligt brede kørebaner, hvilket sikrer at du kan ramme løftepunkterne på både de helt små, smalle biler - og de store SUV'er. Derudover er liften kun 105mm høj når den er helt i bund, hvilket betyder at langt de fleste biler kan køre op på liften - også de sænkede. Alternativt kan man vælge, at grave liften ned i jorden, så den ikke optager noget plads i værkstedet når den er foldet ned. Det er både smart i forhold til plads besparelse og opkørsel af sænkede biler. Find vores montagetegninger til undergulvsinstallation lige her.

Vores Dunlop DTSL33FRMK2 er det oplagte valg, hvis der skal arbejdes med klargøring, da man både får en mere kompakt klargøringslift med smalle kørebaner, til en endnu lavere pris.