Sakselifte

Sakselifte
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Dunlop DSL35M
    Tilbud 15.995,00 kr 19.993,75 kr Regular Price 22.493,75 kr
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

Sammensæt din helt egen værkstedspakke med 2+ maskiner og spar op til 10%

Hos Cartools får du friheden til selv at sammensætte din egen værkstedspakke og samtidig spare over 10.000,- undervejs. Uanset om du er på udkig efter en 2-søjle lift, 4-søjle lift, sakselift, dækmaskine, afbalanceringsmaskine, hjuludmåler, kompressor eller AC maskine kan du finde det i vores værkstedspakke der idag indeholder mere end 25 spændende værkstedsmaskiner.

Tryk blot "læg i kurv" på vores værkstedspakke med 2 produkter, 3 produkter eller 4+ produkter og sammensæt din egen værkstedspakke.

 

Sakselifte

En sakselift har mange fordele, og er frem for alt hurtige og nemme at betjene. Modsat en 2-søjle lift, er der ikke nogle løftearme der skal placeres, du kører blot køretøjet op på liften og løfter den. Derfor er de også oplagte til arbejde i motorrum, påfyldning af olier, væske og vedligeholdelse. 

En sakselift er samtidig det oplagte valg, hvis pladsen er trang og der er lavt til loftet, da bilen løftes fra undervognen - og ikke på hjul.  En af ulemperne ved en sakselift kan være, at den ligger for højt over jorden, og derfor kan det være svært at få de helt lave biler op på liften, medmindre at man har et sæt opkørselsramper til liften, eller vælger at grave den ned, så den er plan med gulv.

Sakselifte kan både fås som en fuldhøjde saks, eller en klargøringslift. En saks der kan løfte i fuld højde, giver også mulighed for, at man kan komme ind og arbejde under bilen. En klargøringslift bruges mest til vedligeholdelse, klargøring og pladearbejde, da den kun løfter op i ca. 1 meters højde - perfekt til klargøring. 

Vores Dunlop DSL35 sakselift kan løfte op i 1.91m højde, så der både kan arbejdes med skjolde, motor og undervogn. Derudover har den ualmindeligt brede kørebaner, hvilket sikrer at du kan ramme løftepunkterne på både de helt små, smalle biler - og de store SUV'er. Derudover er liften kun 105mm høj når den er helt i bund, hvilket betyder at langt de fleste biler kan køre op på liften - også de sænkede. Alternativt kan man vælge, at grave liften ned i jorden, så den ikke optager noget plads i værkstedet når den er foldet ned. Det er både smart i forhold til plads besparelse og opkørsel af sænkede biler. Find vores montagetegninger til undergulvsinstallation lige her.

Vores Dunlop DTSL33FRMK2 er det oplagte valg, hvis der skal arbejdes med klargøring, da man både får en mere kompakt klargøringslift med smalle kørebaner, til en endnu lavere pris.