Sakselift

Sakselift
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

Køb sakselifte til biler online

Her på siden finder du vores udvalg af sakselifte. En sakselift har mange fordele, og er frem for alt hurtig og nem at betjene. Modsat en 2-søjle lift er der ikke nogle løftearme, der skal placeres - du kører blot køretøjet op på liften, og løfter bilen. Derfor er sakselifte også oplagte til arbejde i motorrum, til påfyldning af olier, væske og vedligeholdelse. Det er også et oplagt valg til et klargøringsværksted eller en vaskehal, da man har fri adgang til bilen hele vejen rundt.

En sakselift er samtidig det oplagte valg for dig, hvis pladsen er trang, og der er lavt til loftet, da bilen løftes fra undervognen - og ikke på hjul. Sakselifte kan både fås som en fuld højde saks, eller en klargøringslift. En saks, der kan løfte i fuld højde, giver dig også mulighed for at komme ind og arbejde under bilen. En klargøringslift bruges mest til vedligeholdelse, klargøring og pladearbejde, da den kun løfter op i ca. 1 meters højde - perfekt til klargøring. Står du og mangler en sakselift, så kan du altså med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet.

 

Sakselift – Dunlop DSL35 og DTSL35M

Vores Dunlop DSL35 sakselift kan løfte op i 1.91 meters højde, så der både kan arbejdes med skjolde, motorer og undervogne. Derudover har den ualmindeligt brede kørebaner, hvilket sikrer, at du kan ramme løftepunkterne på både de helt små, smalle biler samt de store SUV'er. Liften er desuden kun 105mm høj, når den er helt i bund, hvilket betyder, at langt de fleste biler kan køre op på liften - også de sænkede. Alternativt kan du vælge at grave liften ned i jorden, så den ikke optager noget plads i værkstedet, når den er foldet ned. Det er både smart i forhold til plads besparelse og opkørsel af sænkede biler.

Vores Dunlop DTSL35M sakselift er det oplagte valg for dig, hvis du skal arbejde med klargøring, da du både får en mere kompakt klargøringslift med smalle kørebaner og til en endnu lavere pris. Samtidig er modellen flytbar i form af de to medfølgende hjul- samt håndtag, der blot klikkes på de tværgående stænger mellem kørebanerne, og så kan liften frit flyttes rundt. Det er oplagt til klargøring, vaskehal eller i det private værksted hvor løsningen skal være fleksibel og pladsbesparende. 

 

Stort udvalg af sakselifte hos Cartools

Her hos Cartools har vi lige hvad du står og mangler – hvert fald, når det kommer til sakselifte. Vi garanterer, at vi har en sakselift, der opfylder alle dine ønsker og behov, og så garanterer vi desuden også, at du kan få en billig sakselift hos os – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her hos os kan du både få en stor og en lille sakselift, så du med garanti kan få klaret alle dine opgaver – store som små. Vi har ovenikøbet en sakselift med påmonterede hjul, som gør den særdeles nem at flytte fra A til B – det er smart!

Sakselifte egner sig både til klargøring, til dækservice, karosseriarbejde og meget mere. Hos Cartools tilbyder vi mange forskellige typer sakselifte. Både de mindre og mobile sakselifte, der er velegnede til det kompakte autoværksted, der sætter pris på, at pladsen udnyttes optimalt, Derudover tilbyder vi også større, gulvmonterede sakselifte eller lifte, der kan nedbygges i selve gulvet.

Køb din nye sakselift her hos os, og så også et yderst god sakselift tilbud. Du kan på denne måde få en yderst billig sakselift, og helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Står du og mangler en sakselift til en bil, en knallert, eller noget helt tredje? Så skynd dig at gå på opdagelse i vores store udvalg af sakselifte – du finder med garanti det, du leder efter.

 

God service og hurtig levering

Vi er her hos Cartools en del af Stenhøj Gruppen, som har været i autobranchen i mere end 100 år, og man kan altså roligt sige, at vi ved hvad vi taler om! Vi har adgang til et væld af viden, erfaring, produktkendskab - og ikke mindst de gode rabatter! Vi bestræber os desuden på god service og hurtig levering, og vi ønsker kun vores kunder det bedste. Har du derfor nogle spørgsmål til vores store udvalg af sakselifte, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at kontakte os på 76 82 12 22, eller du kan skrive en mail til os på [email protected] – vi glæder os til at høre fra dig!