4-Søjlet

4-Søjlet
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

Sammensæt din helt egen værkstedspakke med 2+ maskiner og spar op til 10%

Hos Cartools får du friheden til selv at sammensætte din egen værkstedspakke og samtidig spare over 10.000,- undervejs. Uanset om du er på udkig efter en 2-søjle lift, 4-søjle lift, sakselift, dækmaskine, afbalanceringsmaskine, hjuludmåler, kompressor eller AC maskine kan du finde det i vores værkstedspakke der idag indeholder mere end 25 spændende værkstedsmaskiner.

Tryk blot "læg i kurv" på vores værkstedspakke med 2 produkter, 3 produkter eller 4+ produkter og sammensæt din egen værkstedspakke.

 

4-søjle autolifte

En 4-søjlet autolift adskiller sig ved, at du bla. andet kan foretage 4-hjulsudmålinger direkte på liften. Samtidig kan man på de fleste 4-søjlede autolifte installere 1-2 donkrafte mellem kørebanerne, og på den måde gøre det endnu nemmere at komme til, og klare flere forskellige arbejdsopgaver. 4-søjlede autolifte giver den samme frihed som de 2-søjlede, da man nemt kan tilgå hele undervognen - dog er det også nemmere at tilgå siderne på køretøjet, hvis der f.eks. skal laves pladearbejde. Hvis du har højt til loftet, men mangler plads i garagen, er en 4-søjlet autolift også en billig løsning til opbevaring af bil nr. 2, fremfor at udvide garagen. 

En af ulemperne ved en 4-søjlet autolift kan være, at den fylder meget i værkstedet, da den med sine 4 søjler tager et stort areal både kvadratmeter og højde mæssigt. En 4-søjlet autolift er typisk lidt dyrere, end de 2-søjlede da der skal flere materialer til - og så er det svært at arbejde med dæk mv. på en 4-søjlet lift - medmindre man køber en donkraft til. Læs mere om vores Dunlop DJBA2 donkraft lige her.

Vores Dunlop DL445WA 4-søjlede autolift er udstyret med udsparinger til drejeplader foran, samt slipplader bagerst og vil derfor være et oplagt valg hvis du vil lave 4-hjulsudmålinger. Samtidig har liften opkørselsramper indbygget, der sikrer at selv de helt lave sænkede biler, kan komme op på liften uden problemer. Kørebanerne kan rykkes tættere på hinanden efter behov, så samtlige biler kan stå på liften - og donkraften kan samtidig justeres i bredde sammen med liften - så den kan sidde på uanset hvilken afstand du har på kørebanerne. Har du pladsen, vil en 4-søjlet autolift med donkraft være det oplagte valg, til at udføre stort set alle typer arbejdsopgaver.