4 søjlet lift

4 søjlet lift
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Køb 4 søjlet lifte online

Her på siden finder du vores udvalg af 4 søjlet autolifte. Alle vores maskiner er yderst egnede til professionelt brug, men mange af dem kan også bruges af hobbymekanikeren. Desuden går vi her hos Cartools meget op i sikkerhed og driftsstabilitet, og derfor er alle vores maskiner også CE godkendte. Når du skal vælge en ny autolift, er det vigtigt, at du først overvejer, hvilket arbejde det egentlig er, du skal have udført. Desuden skal du også tænke på, hvor meget plads du har i din garage eller i dit værksted, da du naturligvis ikke kan have en kæmpe autolift i en lille garage. En 4 søjlet lift er det perfekte valg for dig, der har godt med plads, og du kan her på siden se et udvalg 4 søjlet autolifte. Så gå på opdagelse i vores store udvalg 4 søjlet autolifte, og find præcis den 4 søjlet lift, der opfylder alle dine behov.

 

4 søjlet autolifte – billig løsning til opbevaring af bil nr. 2

En 4 søjlet autolift adskiller sig ved, at du blandt andet kan foretage 4-hjulsudmålinger direkte på liften. Samtidig kan du på de fleste 4 søjlet autolifte installere 1-2 donkrafte mellem kørebanerne, og på denne måde gøre det endnu nemmere at komme til, og klare flere forskellige arbejdsopgaver. 4 søjlet autolifte giver den samme frihed som de 2 søjlet, da du nemt kan tilgå hele undervognen - dog er det også nemmere at tilgå siderne på køretøjet, hvis der eksempelvis skal laves pladearbejde. Hvis du har højt til loftet, men mangler plads i garagen, er en 4 søjlet autolift også en billig løsning til opbevaring af bil nr. 2, fremfor at udvide garagen.

En af ulemperne ved en 4 søjlet autolift kan være, at den fylder meget i værkstedet, da den med sine 4 søjler tager et stort areal både kvadratmeter- og højdemæssigt. En 4 søjlet lift er typisk lidt dyrere, end en 2 søjlet, da der skal flere materialer til - og så er det svært at arbejde med dæk på en 4 søjlet lift, medmindre man køber en donkraft til. Læs mere om vores donkrafte lige her på siden.

Vores 4-søjlede lifte kan udstyres med drejeplader foran, samt slipplader bagerst, og den vil derfor være et oplagt valg, hvis du vil lave 4-hjulsudmålinger. Samtidig har liften opkørsels-ramper indbygget, der sikrer, at selv de helt lavt sænkede biler kan komme op på liften uden problemer. Kørebanerne kan rykkes tættere på hinanden efter behov, så samtlige biler kan stå på liften - donkraften kan samtidig justeres i bredde sammen med liften, så den kan sidde på, uanset hvilken afstand du har på kørebanerne. Har du pladsen, vil en 4 søjlet lift med donkraft være det oplagte valg til at udføre stort set alle typer arbejdsopgaver.

 

4 søjlet autolifte til ethvert behov

Her hos Cartools har vi med garanti, hvad du står og mangler. Alle vores autolifte er fra anerkendte mærker, og du kan eksempelvis få yderst praktiske 4 søjlet autolifte fra Dunlop. Handler du hos os, får du altid skarpe priser, og vi har faktisk ofte tilbud på vores mange autolifte. Du kan derfor altid være sikker på at få en billig 4 søjlet lift her hos os – og helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ligegyldigt om du er hobbymekaniker, semi-professionel eller har dit helt eget autoværksted, så har vi altså den perfekte 4 søjlet autolift til dig. Så gå endelig på opdagelse i vores udvalg af 4 søjlet autolifte – vi lover, at du ikke bliver skuffet.

 

God service og hurtig levering

Vi er her hos Cartools en del af Stenhøj Gruppen, som har været i autobranchen i mere end 100 år, og man kan altså roligt sige, at vi ved hvad vi taler om! Vi har adgang til et væld af viden, erfaring, produktkendskab - og ikke mindst de gode rabatter! Vi bestræber os desuden på god service og hurtig levering, og vi ønsker kun vores kunder det bedste. Har du derfor nogle spørgsmål til vores store udvalg af 4 søjlet autolifte, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at kontakte os på 76 82 12 22, eller du kan skrive en mail til os på [email protected] – vi glæder os til at høre fra dig!