2 søjlet lift

2 søjlet lift
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

Køb 2 søjlet lifte billigt online

Her på siden finder du vores store udvalg af 2 søjlet autolifte. Alle vores maskiner egner sig til professionelt brug, men mange af dem kan også bruges af hobbymekanikeren. Desuden går vi her hos Cartools meget op i sikkerhed og driftsstabilitet, og derfor er alle vores maskiner også CE godkendte. Når du skal vælge en ny autolift, skal du starte med at overveje, hvilket arbejde det egentlig er, du skal have udført. Desuden skal du også tænke over, hvor meget du har i din garage eller i dit værksted, da du naturligvis ikke kan have en stor autolift i en lille garage. En 2 søjlet lift er det perfekte valg for langt de fleste, og du kan her på siden se et stort udvalg af dem. Så skynd dig at gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden, og find præcis den 2 søjlet autolift, der opfylder alle dine behov.

 

Et hav af fordele ved en 2 søjlet lift

En 2 søjlet autolift er førstevalget for langt de fleste, da fordelene i høj grad opvejer ulemperne. En 2 søjlet autolift udmærker sig ved, at være billig, og kræver meget lidt plads i forhold til en sakselift eller en 4 søjlet autolift. Derfor vil en 2 søjlet lift passe ind i de flestes garager og værksteder.

En 2 søjlet lift kan samtidig ramme løftepunkterne på stort set alle biler, uanset længde og bredde, hvilket gør den meget alsidig. Med en 2 søjlet lift har du desuden yderst nem tilgang til bilen, hele vejen rundt om liften, da det kun er de 4 løftearme, der blokerer tilgang til bilen. På den måde er det nemt at arbejde med både dæk, undervogn, skjolde mm. på én og samme lift. Ønsker du endnu nemmere tilgang under bilen, kan du med fordel tilkøbe vores konsol-forhøjer kit der passer til alle vores 2 søjlede modeller. Læs mere om kittet lige her.

2 søjlede autolifte fås både i modeller med og uden bundramme. Som oftest er en model med bundramme mere stabil og hurtigere og nemmere at opsætte. Samtidig har modeller med bundramme også en lav højde, hvilket gør, at de kan passe ind i de fleste garager og værksteder. Modeller uden bundramme, har den fordel, at sænkede biler har nemmere ved at komme på, da der ingen bundramme er. Til gengæld er liften også meget højere, og det stiller nogle krav til loftshøjden.

 

2 søjlet autolifte til ethvert behov

Her hos Cartools har vi med garanti, hvad du står og mangler, når det kommer til 2 søjlet autolifte. Alle vores kvalitetssikre autolifte er fra anerkendte mærker, og du kan eksempelvis få yderst praktiske 2 søjlet autolifte fra Dunlop. Handler du hos os får du altid skarpe priser og kompetent vejledning, og vi har faktisk ofte tilbud på vores mange autolifte. Du kan derfor altid være sikker på at få en billig 2 søjlet autolift her hos os – og helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ligegyldigt om du er hobbymekaniker, semi-professionel eller har dit helt eget autoværksted, så har vi altså den perfekte 2 søjlet autolift til dig. Vores store udvalg byder nemlig på lidt af hvert, og vi har sørget for at imødekomme så mange ønsker og behov, som muligt. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af 2 søjlet autolifte – vi lover, at du ikke bliver skuffet.

 

God service og hurtig levering

Vi er her hos Cartools en del af Stenhøj Gruppen, som har været i autobranchen i mere end 100 år, og man kan altså roligt sige, at vi ved hvad vi taler om! Vi har adgang til et væld af viden, erfaring, produktkendskab - og ikke mindst de gode rabatter! Vi bestræber os desuden på god service og hurtig levering, og vi ønsker kun vores kunder det bedste. Har du derfor nogle spørgsmål til vores store udvalg af 2 søjlet autolifte, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at kontakte os på 76 82 12 22, eller du kan skrive en mail til os på [email protected] – vi glæder os til at høre fra dig!