AUTOLIFTE

AUTOLIFTE
Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Opkørselsramper 1000 x 480 x 30 / 50 mm
    Tilbud 1.455,00 kr 1.818,75 kr Regular Price 1.868,75 kr
Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden

Køb billige autolifte online

Her på siden finder du vores brede udvalg af autolifte Alle vores maskiner egner sig til professionelt brug og netop sikkerhed og driftsstabilitet er noget vi vægter højt, hvorfor alle vores maskiner er CE godkendte. Valget af din nye autolift handler i høj grad om, hvilket arbejde der skal udføres, og hvor meget plads du har i værkstedet eller garagen. Vi tilbyder et stort udvalg af autolifte fra Dunlop, som er et yderst anerkendt mærke indenfor faget. Desuden kan du her hos os naturligvis også få både en sakselift, en klargøringslift, 2 søjlet autolift og en 4 søjlet autolift. Vi har mange års erfaring i at vejlede kunder i valg af den rette autolift, og vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig. Så skynd dig at gå på opdagelse i vores store udvalg af auto lifte her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet.

 

2 søjlet autolifte

En 2 søjlet autolift er førstevalget for langt de fleste, da fordelene i høj grad opvejer ulemperne. Denne type autolift udmærker sig ved at være yderst billig, og så kræver den desuden meget lidt plads – specielt i forhold til en sakselift eller en 4 søjlet autolift. Af netop denne grund vil en 2 søjlet autolift også passe perfekt ind i de fleste garager og værksteder – perfekt til både hobbymekanikeren og dækcentret.

 

4 søjlet autolifte

En 4 søjlet autolift adskiller sig fra de andre ved, at du blandt andet kan foretage 4-hjulsudmålinger direkte på liften. Du kan derudover samtidig installere 1-2 donkrafte mellem kørebanerne, og på den måde gøre det endnu nemmere at komme til, og klare flere forskellige arbejdsopgaver. 4 søjlede autolifte giver den samme frihed, som de 2 søjlede, da man nemt kan tilgå hele undervognen – det er dog også nemmere at lave pladearbejde, da du har bedre tilgang til siderne på køretøjet. Har du højt til loftet, men mangler plads i garagen, så er en 4 søjlet autolift den perfekte løsning for dig – og så er det også en billig autolift løsning.

Sakselift

En sakselift fra Dunlop er en meget fleksibel lift-løsning, da en sakselift gør det nemt at kunne under bilen - samt hele vejen rundt om. Hos Cartools finder du en sakselift til et hvert behov - uanset om du er på udkig efter en stationær- eller en mobil løsning.

En høj sakselift som vores Dunlop DSL35 er et oplagt valg, hvis du ønsker fuld ståhøjde under køretøjet. Med en kapacitet på hele 3,5 tons kan du samtidig tage de fleste person- og varebiler.

En lav saks, som vores Dunlop DTSL35M er et oplagt valg til det mindre værksted, klargøringshallen eller i den private garage hvor man ikke har højt til loft. Udover at være prisbillig, er løftehøjden kun 94 centimeter, og du skal derfor ikke være bange for at støde på loftet med bilen når der løftes.

Derudover er vores Dunlop DTSL35M en transportabel lift. Der medfølger to hjul- samt et håndtag med hjul på, som nemt klikkes på de tværgående stænger mellem kørebanerne - og liften kan køres rundt på samme måde som en palleløfter. Det er smart, da det giver mulighed for at udnytte pladsen i værkstedet til fulde.

 

Autolifte til ethvert behov

Her hos Cartools har vi både store og små autolifte, og vi har derfor nogle til ethvert behov. Vi har nemlig både den perfekte autolift til hobbymekanikeren samt klargøringsfirmaer og dækcentre. Til hobbymekanikeren, der har sit eget lille værksted hjemme i garagen, har vi en lille og yderst mobil autolift, som ikke optager særlig meget plads, og som kan flyttes rundt på, så du kan have den stående der, hvor det lige passer bedst. Sådan en autolift er specielt god til renoveringsprojekter, og du kan blandt andet bruge den til at sætte en gammel veteranbil i stand med. Til de lidt større klargøringsfirmaer og dækcentre tilbyder vi en bred vifte af autolifte, der er perfekt til klargøring af biler. Disse autolifte har en lav minimums højde og er hurtige at indstille til de forskellige biler. Liftene kan løfte én meter op, og det er i langt de fleste tilfælde nok til eksempelvis polering, hjulskift eller foliering af en bil. Sidst, men ikke mindst, har vi naturligvis også en sakselift, der kan løfte bilerne op i fuld højde, hvilket vil sige, at du kan stå inde under bilen og lave reparationer. Vi har både en sakselift, der passer perfekt til private kunder, som blot skal bruge en sakselift i deres garage til almindelig parkering i dagligdagen, og en sakselift til erhvervsfolk, som skal løfte meget lave biler.

 

God service og hurtig levering

Vi er her hos Cartools en del af Stenhøj Gruppen, som har været i autobranchen i mere end 100 år, og man kan altså roligt sige, at vi ved hvad vi taler om! Vi har adgang til et væld af viden, erfaring, produktkendskab - og ikke mindst de gode rabatter! Vi bestræber os desuden på god service og hurtig levering, og vi ønsker kun vores kunder det bedste. Har du derfor nogle spørgsmål til vores store udvalg af autolifte, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at kontakte os på 76 82 12 22, eller du kan skrive en mail til os på [email protected] – vi glæder os til at høre fra dig!