Afbalanceringsmaskiner

Afbalanceringsmaskiner
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Dunlop balancemaskine DWB920
    Tilbud 6.996,00 kr 8.745,00 kr Regular Price 9.995,00 kr
  2. Dunlop balancemaskine DWB965
    Tilbud 12.995,00 kr 16.243,75 kr Regular Price 19.995,00 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

Dunlop afbalanceringsmaskiner

Vores Dunlop afbalanceringsmaskiner egner sig til til hobbymekanikeren såvel som det store dækværksted. Spørgsmålet er bare, hvilke typer dæk du arbejder med, hvad dine behov er og hvor "smart" maskinen skal være. Med til alle vores afbalanceringsmaskiner medfølger der en balancevægttang, 4 forskellige konus, en fælgbreddemåler og en kalibreringsklods. Vores afbalanceringsmaskiner er samtidig alle 220V og kommer inkl. både ledning og stik. 

 

Afbalanceringsmaskinen DWB920

Allerede ved indgangsmodellen DWB920 får du utrolig meget maskine for pengene. En maskine der sørger for en præcis afbalancering de næste mange år frem med helt ned til 1g +/- præcision. Maskinen har i alt 6 programmer, der kan tage både stål- og alufælg samt MC hjul på op til 24". 

 

Dunlop DWB965 - afbalanceringsmaskine med flere funktioner

Hvis du ønsker en maskine med flere funktioner, hurtigere betjening og et let aflæseligt display er DWB965 det oplagte valg. Afbalanceringsmaskinen har automatisk dataindlæsning af hjulets dimensioner - brug blot maskinens indbyggede fælgbreddemåler til at tage målinger af den inderste, og yderste fælgkant på alufælg - og så klarer maskinen resten. Hvis du derimod arbejder med stålfælg bruger du blot maskinens udvendige målearm til at foretage måling af yderste fælgkant. 

Maskinen har flere smarte programmer - blandt andet kan den udligne ubalancen mellem dæk og fælg - og vise dig hvordan de to skal positioneres i forhold til hinanden, for at balancere hjulet med minimal brug af klodser. Maskinen har indbygget lys og laser, der gør det nemt at se præcis hvor vægtklodserne skal placeres på fælgen. Displayet gør det hurtigt og nemt at navigere rundt i menuerne og danne sig et overblik over maskinens funktioner. 

 

DWB953CV - den simple afbalanceringsmaskine

DWB953CV er en meget simpel afbalanceringsmaskine til afbalancering af varevogns- og lastbilhjul. Maskinen har i alt 6 forskellige programmer til både personvogn og lastvognsdæk - og med sin indbyggede luftdrevne hjulløfter, slipper du for selv at lave de tunge løft.